USA, Californien & Hawaii

11/9 – 09/10

Vi kickstarter vores rejse i San Francisco, Californien. Herfra byder turen bl.a på roadtrip langs Highway 1, indkvartering hos lokal familie og forhåbentlig en cykeltur på Venice Beach, inden vi flyver videre til alverdens klimazoner på The Big Island. Vi sætter punktum for USA på O´ahu´s nordkyst North Shore.

Pearl Harbor

Historietimen – i samarbejde med os har Emil undersøgt hvad der skete under angrebet på Pearl Harbor og hvad der gik forud. Bliv klogere på Pearl Harbor her.

læs mere

Oahu – North Shore

Så er vi landet på O´ahu – mere præcist Turtle Bay på O´ahu´s North Shore. Lokationen er valgt ud fra, at det er 4. rejseuge – vi trænger til afslapning, og til at fordøje de sidste 3 ugers indtryk, hvortil den afslappende stemning på North Shore skulle være den perfekte ramme hertil.

læs mere

Tæt på skildpadder

Ovenpå vores vulkan eventyr starter vi dagen roligt ud. Vi ligger ud med med Carlsmith Beach Park, for Storm vil gerne bade. Vi har fået at vide at her skulle der være mulighed for at komme helt tæt på skildpadder og vi kan bekræfte at det er rigtigt!!

læs mere

På jagt efter lava

Efter nogle afslappende dage på Kona kysten er det tid at se den anden side af øen. Nærmere præcist syd for byen Hilo hvor vi har lejet os ind via Airbnb hos en familie, med en dreng på samme alder som Emil.

læs mere

Los Angles

Efter nogle fredfyldte dage i Bear Valley var det som at lande i et cirkus, da vi først trådte ud på Hollywood blvd. Her var fyldt med turister og gøgler

læs mere

Indkvartering hos familien Woods

Tirsdag ankom vi hos familien Wood, den amerikanske familie som vi igennem en fælles ven i DK, havde fået kontakt til. Selvom vi ikke på forhånd kendte hinanden havde familien åbent deres hjem for os fra tirsdag til fredag.

læs mere

Big sur – dyr vi så

Noget af det vi har talt meget om inden vi tog afsted, er om hvilke dyr vi vil møde undervejs. På vores tur langs kysten ved Big Sur stødte vi på et par stykker, nogle af dem har vi også i Danmark, bare ikke så koncentreret.

læs mere

Big Sur

Imens i andre gik til ro hjemme i danmark brugte vi vores søndag på at køre ned langs den 90 miles lange kyststrækning Big Sur, som efter sigende skulle være den smukkeste del af på Highway 1.

læs mere

Muir Woods

Da vi forlod San Francisco kørte vi mod nord op til Muir Woods National Monument for at se de kæmpe store grantræer som vi har hørt så meget om.

læs mere

Emils præsentation af vores lejebil

Ved afhentningen af den lejebil som vi havde booket hjemmefra, fik vi muligheden for at vælge imellem en midsizecar (som var det vi havde bestilt) eller opgradere til en minivan. Når man normalvis kører i en UP – så vælger man minivanen!! Som Storm siger... læs mere

Pivkoldt & Jetlag

Første dag i San Francisco var piv kold – men vi har alligevel en god dag med at slentre rundt i “the Golden gate Park” og spise amerikansk breakfast i det gamle hippiekvarter Haight Asburys.

læs mere

Så er vi igang!

Efter en flytur på 12 timer med et enkelt stop i London er vi endelig ankommet til San Francisco og kun 2 timer senere står vi i den AirBnB lejlighed som vi har lejet hjemmefra.

læs mere