Malaysia

09/11 – 30/11

Pygmæelefanter, næseaber, orangutanger og te plantager er bare nogle af de ting vi håber på at opleve, når vi tager på en guidet tur på Borneo. For at komme os ovenpå på regnskoven og dennes vilde dyr slapper vi af i Kuala Lumpur. Herefter rejser vi gennem Malaysisk kultur i 2 uger inden vi til sidst afslutter hele rejsen med dase ferie på Thailandske Koh Lipe.

Langkawi

Efter nogle skønne dage i Penang som bød på en god balnding af by og natur oplevelser, sejler vi videre til den malaysiske ferieø Langkawi. Sidste stop inden den står på ren badeferie på Thailandske Koh Lipe.

læs mere

Son & Dad Barber Shop

I en af de hyggelige gader støder vi på frisørsalonen” Son & Dad Barber Shop”. De lyse lokker trænger til at blive klippet, så vi tager chancen og går ind.

læs mere

Penang National parken – Monkey beach

Efter et par dage i byen trænger vi til et pusterum fra byens myldre-trafik og støj. En hurtig søgning på TripAdvisor viser at Penangs Nationalpark skulle være stedet hvis man trænger til frisk luft og fredlige omgivelser.

læs mere

Street art – George Town

Street art En slentretur rundt i gaderne byder på flotte vægmalerier på facaderne. Imens vi nyder synet lader vi os tranportere rundt i en af de mange cykelvogne. Historien bag vægmalerierne startede ved at regeringen i Penang tilbage i 2010 bestilte studiet Sculpture... læs mere

George Town – Vintage mekka!

Vi besøger byen George Town som er kendt for sin flotte street art, kulørte huse, Clan Jettyer, Littel india og sit gode køkken og så er byens centrum iøvrigt på UNESCOs Verdensarvsliste.

læs mere

Chinatown – KL

Nu har vi efterhånden besøgt en del storbyer uden at besøge Chinatown så nu skal det være. Vi shopper billig frugt og lader os friske af massage, imens Kristians shorts bliver repareret hos en skrædder for 7 kr!

læs mere

Kuala Lumpur

Til at fordøje alle vores oplevelserne i regnskoven, ikke mindst få vasket alt vores tøj, slapper vi af i en lækker airbnb lejlighed i hjertet af Kuala Lumpur. Fra toppen af bygningen, på 51 etage, ligger poolen med udsigt over byen og de Petronas tvillingtårne.

læs mere

På gensyn

Efter 2 oplevelsesrige dage sejler vi tilbage til Sandakan for at besøge Rainforest Discovery centeret inden vi flyver videre til Kuala Lumpur.

læs mere

Et smut i baghaven

Det er ikke kun på Kinabetagn floden vi er heldige at opleve dyrene. På en guidet tur rundt på en overdækket gangbro, væk fra hovedbygningerne, ser vi en orangutang unge sammen med sin mor.

læs mere

Sukau Rainforest Lodge

Overvældende, fredfyldt og fantastisk smukt – Vi er imponeret helt ind til benet!!!! Vi er indlogeret for 2 dage midt i regnskoven ned til Kinabetagn floden på det prisvindende Sukau Rainforest Lodges.

læs mere

Tæt på Orangutanger

Vi besøger Speliuk Orangutan center, et rehabiliteringscenter for forældreløse orangutanger som enten er fundet alene fx ude i palme plantagerne eller som imod loven harværet holdt som kæledyr.

læs mere

Sepilok nature resort

Lige ved siden af Sepilok Orangutang center ligger Sepilok nature resort. Et unikt resort midt i regnskoven hvor den malaysisk traditionelle indretningen matcher naturen helt perfekt.

læs mere

Kinabalu Park

Efter en skøn hvile dag i Kota Kinabalu bliver vi hentet af vores guide kl. 8.00. Første stop er fodenden af Borneos højeste bjerg på 4095 meter; Mount Kinabalu.

læs mere