Ko Lipe – for en kort bemærkning

Koh Lipe er lille ø Andaman Havet, i Satun provinsen kun 3 timers sejlads fra Langkawi. Hjemmefra havde vi læst at Koh Lipe stadig skulle være en forholdvis uberørt ø, sammenlignet med øerne i Krabi iprovinsen. Set i forhold til koralrevet er det muligvis rigtigt, men resten af øen er nærmest mere til for turisterne end omvendt.

Langs stranden ligger det ene resort efter hinanden, om bagved bor de lokale i små blikskure, mindre end det værelse vi har lejet. Strandene er nærmest forbeholdt turisterne og alle de mange bådene gør havet mindre indbydende. Det uberørte er en smule svært at få øje på og vi må erkende at vi har set andre steder som har været mindst ligeså smukke, og meget mere fredlige.

I de smalle gader ligger restauranterne på stribe og scooter dominere gadebilledet. Det er muligt at det er sådan det er her i Thailand, vi skal ikke kunne sige det da det er vores første gang her.

Desværre er vejret ikke med os, det blæser og regner, og vi kan derfor ikke snorkle. Desværre lover vejrudsigten ikke forbedringer, så vi besluttet at ændre vores billetter og afslutte rejsen i Dubai hvor vi alligevel skal mellemlande. Derved forkorter vi også tidsforskellen, hvilket er meget smart i forhold til hjemkomsten.

Emil er mega begejstret, for han har undervejs været ærgerlig over at Dubai kun var en mellemlanding. Lidt vemodigt over at forlade Asien, rejser vi mod landet, som vi håber overrasker positivt. Inden da har vi en enkelt dag i Bangkok til at får shoppet nogle billige gadgets.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *