Langkawi

Efter nogle skønne dage i Penang som bød på en god balnding af by og natur oplevelser, sejler vi videre til den malaysiske ferieø Langkawi. Sidste stop inden den står på ren badeferie på Thailandske Koh Lipe.

Langkawi er en smuk ø som byder på flere flotte stande og resorts til enhver budget. Øen er toldfri, men priserne er skruet op i forhold til det vi lige har oplevet i George Town – men stadig billigt i forhold til Danmark.

Vi har indlogeret os på et lille resort med swimmingpool, som ligger i rolige omgivelser kun 100m fra stranden. Stranden er smuk med god udsigt til Langkawis små øer og havet er dejlig varmt. Vi skruer aktivitetsniveauet ned og slapper af på stranden og i det dejlige varme vand. Her er varmt men et let skydække gør det behageligt at være på stranden..

Ifølge manageren på hotellet er det højsæson, men antallet af turister er ikke som de havde håbet. Set i forhold til de flotte og billigere thailandske øer i nærheden, kan vi godt forstå hvis folk prioritere anderledes. Medmindre man holder ferie i George Town og vil slutte af med ren badeferie, så er Langkawi helt perfekt dertil.

Malaysia er iøvrigt et trygt og nemt land at rejse rundt i og de lokale er venlige, åbne og hjælpsomme. De har en høj integritet ind i det de laver. Vi kan kun anbefale at rejse hertil.

3 timer kan hurtigt gå med at grave huller og bade.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *