Son & Dad Barber Shop

I en af de hyggelige gader støder vi på frisørsalonen” Son & Dad Barber Shop”. De lyse lokker trænger til at blive klippet, så vi tager chancen og går ind.

Indenfor bliver vi præsenteret for forskellige priser – afhængig af erfaring. Vi vælger det sikre, den næst dyreste frisør til 45 kr pr klipning. Til at teste niveauet tager Storm, som første mand, plads i frisørstolen – anbragt på et skateboard for at komme op i højden.

Selve frisørsalonen er indrettet i den lækreste vintage stil og det er som at træde ind i en tidslomme fra 50´erne. Om det er meningen er svært at se, men gennemført er det og det samme er klipningen. I hvide kitler klipper frisørerne omhyggeligt deres kunder. De er eksperter i at bruge en trimmer og for at gøre hårkanten 100% lige retter de til sidst af med en kniv.

Vores bekymringer bliver gjort til skamme, klipningen er virkelig god og det samme er oplevelsen. Hvordan man bagefter styler det og mængden af vox kan dog diskuteres;).

Klik på billedet for at se flere

2,5 time senere står drengene veltrimmet på gaden igen. Provision lønninger er ihvertfald ikke nået til George Town endnu. Salonen er bestemt et besøg værd hvis man er i George Town. Trænger man ikke til at blive klippet, kan man lade skægget strå og få sig en barbering istedet.

Se flere billeder fra salonen på instagram her: @sondad_barber

1 Kommentar

  1. Ruth Koerner Nielsen

    Hvor sjov en oplevelse , og opleve det . Se ser virkelig flotte ud , godt med voks -:) holder jo på “fritsen “. Sjov at de har kittel på

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *