Penang National Park – Monkey Beach

Efter et par dage i byen trænger vi til et pusterum fra byens myldre-trafik og støj. En hurtig søgning på TripAdvisor viser at Penangs Nationalpark skulle være stedet hvis man trænger til frisk luft og fredlige omgivelser.

Med den lokale bus 101 er vi en time senere ved indgangen og slipper med kun 15 kr for billetter til os allesammen! Efter vi er blevet skrevet på ved indgagen (de vil gerne sikre sig at alle kommer tilbage igen)begiver vi os ud i skoven.

Vi nyder igen at være i naturen og hvis vi ikke synes at vi havde fået nok jungel på Borneo, får vi det i den grad her. Tæt på naturen klatre og går vi os frem til målet. Kuperet terræn er en mild beskreivelse af stien. Men det er fedt og vi nyder det!!

Undervejs møder vi Longtail Macaque monkeys med deres unger. Vi er ikke helt enige om hvor tæt på man skal være, så nogen af os løber da den bidske han i flokken kommer nærmere…..

Undervejs på turen undre vi os over hvorfor der ligger så meget skrald på jorden.

Men efter et møde med denne frække fyr, går det op for os hvordan det hele hænger sammen.

Endelig – 2,5 tim senere når vi den uberørte smukke Monkey Beach. Vi nyder en velfortjent cola og kyllingespyd på en lille strand-cafe/biks inden vi tager båden tilbage.

Klik på billedet for at se flere

Med et areal på kun 2300 hektarer er Penang National Park Malaysias mindste national park. Området blev i 2003 fredet til National Park for at beskytte naturen og dyrelivet. Udover trekking bruges parken af videnskabsfolk til research.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *