Street art

En slentretur rundt i gaderne byder på flotte vægmalerier på facaderne. Imens vi nyder synet lader vi os tranportere rundt i en af de mange cykelvogne.

Historien bag vægmalerierne startede ved at regeringen i Penang tilbage i 2010 bestilte studiet Sculpture At Work til at udføre en række tegneserier i stål som skulle dekorere husfacaderne i øens hovedstad, George Town. Disse 3D Artworks beretter om lokale skikke og historier med humor. I Gaden Lebuh Muntri markeres fx den butik, hvor den verdensberømte skomager (og Penang indfødte) Jimmy Choo først kom i lære, som palmevin forhandler.

Senere i 2012 blev den litauiske kunstner Ernest Zacharevic (facebook.com/Ernestzachas) i forbindelse med George Town Festival bestilt til at udføre en række offentlige malerier i det centrale George Town. I sine vægmalerier valgte Ernest Zacharevic at kombinere genstande såsom gynger, motorcykler i sine malerier.

Klik på billedet for at se flere og større

Klik på billedet for at se flere og større

3 Kommentarer

 1. Ruth Koerner Nielsen

  Hvor er de sjove og fine alle de vægmalerier. spændende fundet på
  og Emil og Storm falder fint ind . . .

  Svar
 2. Pernille K. T. Nielsen

  waw! Det kunne godt være et fedt billedkunstprojekt!!!

  Svar
  • heidi

   Enig!!

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *