Vi cruiser Kinabetagn floden

Sukau Rainforest Lodge – del 2

Ud over at slappe af i de dejlige omgivelser til lyden af regnskoven er vi på morgen, aften og eftermidddags cruises på floden – på jagt efter de vilde dyr. Det lykkes at se forskelige fugle, krokodiller, næseaber og makak aber – men ingen elefanter desværre.

Vores første cruise er sidst på eftermiddagen. Her spotter vi (vores guide;) Hornbiller, makakaber og de sjove næseaber. Aberne søger hen mod bredden for at sove oppe i træerne om natten. Skulle de blive overrasket af en cobra slange kan de slippe væk ved at springe i floden. Dog ikke helt ufarligt, da krokodillerne ligger lige under vandoverfladen og gemmer sig.

Klik på billedet for at se flere næseaber

Vores næste cruise er om aftenen kl. 20.00, supermånen lyser godt op på den mørke flod. Her ser vi forskellige sovende fugle og et par krokodiller.

Næste morgen er vi tidligt oppe for at vågne op med dyrene ude på floden. Vi bliver vækket kl. 5.30 for at være klar til at sejle ud kl. 6.00. Tågen letter stille og roligt imens vi sejler, her er helt stille og regnskoven spejler sig i det blanke vand – vi er imponeret!!!

Klik på billedet for at se flere

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *