Indkvartering i regnskoven

Sukau Rainforest Lodge – del 1

Overvældende, fredfyldt og fantastisk smukt – Vi er imponeret helt ind til benet!!!! Vi har set så mange flotte steder, men dette sted er helt enestående. Vi er indlogeret for 2 dage midt i regnskoven ned til Kinabetagn floden på det prisvindende Sukau Rainforest Lodges.

Den eneste måde at komme hertil er med båd, og ved ankomst bliver der serveret frisk limonade og en kold klud til ansigtet samtidigt med at man bliver briefet om stedet.

Selve The Lodges er bygget på træpæle 1,5 over jorden og træ broer forbinder vores værelser med de resterende bygninger. The Lodeges har sin egen restaurant hvor morgen, middag og aftensmad bliver serveret når slag fra gongongen lyder.

Klik på billedet for at se flere billeder fra The Sukau Rainforest Lodges

Til aftensmad bærer alle gæsterne den traditionelle malaysisk beklædning sarong, inklusiv mænd og børn!! Sarongen bindes på 2 forskellige måder alt efter om det er kvinder eller mænd som bærer den.

Klik på billedet for at se flere sommerfugle

Eftermiddags the serveres i en lounge, hvor receptionen og baren også har placering. Her tager man skoene af inden man går ind, hvilket er meget almindeligt i Malaysia.

I loungen er også et spil Klodsmajor som Emil og Storm bruger TIMER på at lege med. Alle lokaler på nær værelserne er åbne bygninger, for hvad skal man med vægge når her altid er varmt?

Stedet er godt besøgt af danskere, faktisk er størstedelen af gæsterne i 2016 fra Danmark.

Og det er ikke kun hvem som helst. Værelse nr. 10 er navngivet Prince Henrik, fordi netop det væreselse boede selveste H.K.H Prins Henrik på da han i 2002 besøgte stedet!

Regnskoven som Sukau Rainforest Lodges ligger i, kaldes for den sekundære. Det betyder at den har været fældet, men er vokset op  igen. Den primære regnskov er der hvor orangutang centeret ligger. Verdens ældste regnskov kan opleve i midten af Malaysia på fastlandet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *