Australien

10/10 – 08/11

Når nu vi alligevel er her…. tager vi hul på Australien med 3 dages sightseeing i Sydney. Herfra Flyver vi videre til Perth hvorfra vi starter vores 25 dages road trip op ad Australiens vestkyst. Målet er Ningaloo Reef ved Coral coast med stop undervejs ved flere Nationalparker og bl.a Monkey Bay Beach for at fodre vilde delfiner….

Kalbarri National Park

Formålet med at gøre et stop ved Kalbarri var National Parken. Planen var at vandre i kløften Z-Bend, men undervejs viser det sig, at de sidste 14 km hen til Z-bend Gorge er uasfalterede og ikke fremkommelig for autocampers….

læs mere

Kalbarri

Efter nogle oplevelsesrige dage i det nordlige, bevæger vi os igen sydpå, nærmere bestemt Kalbarri. Området er kendt for sin National Park, Vest Australiens 2 længste flod og smukke badestrande.

læs mere

Cape Range National Park

Endelig! kænguruer – i Cape Range Efter et velfortjent hvil i ovenpå vores outbreak tur i Karijini National Park, er vi igen tilbage ved kysten, denne gang i Cape Range National Park. Med ny vasket tøj, fuld vandbeholdning og masser af mad i køleskabet har vi... læs mere

Karijini National Park

Så ankom vi til Karijini National Park, mere præcist i området ved Dorges Gorges. 2 dage unpowered, uden bad, kun 2 toiletter uden skyl og lys – HURRA for pandelampen!!. Natten er SORT, og stjernehimlen overvældende smuk.

læs mere

Sydney – FED storby!

God plads, grønne parker, smalle gader med cafeer, gratis museer, butiks strøg under jorden og masser siddepladser til at nyde solen i.

læs mere